Vitaal en voorbereid op de toekomst

Als je eenmaal van je huis je thuis hebt gemaakt, dan wil je er eigenlijk nooit meer weg. Familie, sociale contacten, sport, mooie herinneringen, de omgeving. Allemaal zaken die je niet kwijt wilt. Maar wat doe je als je ouder bent en jouw levensfase niet meer bij jouw huidige woning past? In Veersepoort 5 hoef je je geen zorgen te maken over dit soort vraagstukken.

Levensloopgeschikt wonen

Het woningaanbod in Veersepoort 5 maakt het namelijk mogelijk (en is het ook waard) om voor de laatste keer te verhuizen. Waarom? Omdat een groot deel van de woningen in Veersepoort jou kunnen helpen om zo lang mogelijk – zo niet voor altijd – thuis te blijven wonen.

Royaal balkon of tuin

De appartementen binnen dit nieuwbouwproject zijn vanzelfsprekend zeer geschikt om tot en met je oude dag te wonen. De appartementen zijn niet alleen luxe en comfortabel, maar zijn ook allemaal voorzien van een zeer ruim balkon van circa 3 bij 5 meter met oriëntatie op het zuiden en zuidwesten. Hierdoor heb je alle ruimte om te genieten van het zonnige Zeeuwse weer.

De Stadsvilla’s in dit plan geven je de mogelijkheid om levensloopgeschikt te wonen mét een tuin. De Stadsvilla’s zijn door het grote woonoppervlak op de begane grond namelijk uitermate geschikt om hier zowel een woon- als slaapprogramma te realiseren. En dit zonder in te moeten leveren op een fijne woonkamer.

Interesse?

Interesse in een appartement? Klik dan hier en bekijk het aanbod. Heeft een levensloopbestendige Stadsvilla jouw interesse gewekt? Bekijk dan onderstaand de mogelijkheden!

Stadsvilla - levensloopbestendig beukmaat 9,5 meter

Bij deze woning zijn er twee indelingen mogelijk. Eén variant is uitermate geschikt als je op de begane grond wilt slapen én een royale woonkamer wenst. De andere variant heeft ook bergruimte op de begane grond. De bovenverdieping heeft twee kamers, maar kan je geheel naar eigen wens indelen.

Woonoppervlak: ca. 160 m2

 • 12 meter diep en 9,45 meter breed
 • Twee verdiepingen
 • Riante woonkamer met schuifpui naar de achtertuin
 • Parkeerplaats op eigen terrein
 • Voorbereid op de toekomst met een duurzaam energiesysteem
 • Comfort door het vloerverwarmingssysteem
Begane grond (variant 1)
Begane grond (variant 2)
Eerste verdieping

Stadsvilla - levensloopbestendig beukmaat 7,5 meter

Bij deze woning zijn er twee indelingen mogelijk, waarbij per indeling de focus ligt op ofwel een ruim eet- en kookgedeelte, of een ruim woongedeelte. De bovenverdieping heeft één slaapkamer, maar kan je geheel naar eigen wens indelen.

Woonoppervlak: ca. 125 m2

 • 12 meter diep en 7,5 meter breed
 • Twee verdiepingen
 • Riante woonkamer met schuifpui naar de achtertuin
 • Parkeerplaats op eigen terrein
 • Voorbereid op de toekomst met een duurzaam energiesysteem
 • Comfort door het vloerverwarmingssysteem
Begane grond (variant 1)
Begane grond (variant 2)
Eerste verdieping

Meer weten over het aanbod van de Stadsvilla’s?

Klik hier voor meer informatie