Stadsvilla’s

De zeer ruime Stadsvilla’s zijn gelegen aan de rand van het plan. De Stadsvilla’s zijn er in twee verschillende types: Type C is de woning in maat XL en Type D zelfs in maat XXL. Beide woningtypen bieden de mogelijkheid om verschillende indelingsmogelijkheden op de begane grond toe te passen.

Type C Stadsvilla XL

De Stadsvilla Type C hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 150 – 175 m2. De woningen zijn ca. 7,5 m breed en ca. 11,40 m diep. Dit maakt dat door de ruime woonverdieping de mogelijkheid ontstaat om een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond te realiseren. Dit naast de vier slaapkamers die al op de 1e etage zijn gesitueerd. Deze woning is zeer geschikt voor gezinnen. Daarnaast is er ook een type C ontwikkeld voor senioren, waarbij de mogelijkheid er is om voor of achter op de Begane Grond een slaapkamer met badkamer te kiezen.

Type C Stadsvilla XL (geschikt voor gezinnen)

type-c2-randwoningen-garage

Met garage

Eerste verdieping

Eerste verdieping

Type C Stadsvilla XL Alternatieve Begane Grond (geschikt voor senioren)

type-c2-randwoningen-slaapkamer-achter

Slaapkamer achter

type-c2-randwoningen-slaapkamer-voor

Slaapkamer voor

Type D Stadsvilla XXL

De stadsvilla’s Type D hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 194 m2. Deze woningen zijn ca. 9m breed en ca. 11,40 m diep. Dit maakt dat door de ruime woonverdieping de mogelijkheid ontstaat om een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond te realiseren, zonder dat dit ten koste gaat van uw leefruimte. Dit naast de vijf slaapkamers die al op de 1e etage zijn gesitueerd.

Type D Stadsvilla XXL (geschikt voor gezinnen)

type-d2-randwoningen-garage

Met garage

type-d2-randwoningen-eerste-verdieping

Eerste verdieping

Type D Stadsvilla XXL Alternatieve Begane Grond (geschikt voor senioren)

type-d2-randwoningen-slaapkamer-voor

Slaapkamer voor

type-d2-randwoningen-twee-slaapkamers

Twee slaapkamers

type-d2-randwoningen-slaapkamer-achter

Slaapkamer achter