Planning

In samenwerking met de gemeente Middelburg is door Stevast Baas & Groen het project Veersepoort 5 ontwikkeld. Doordat dit een ontwikkeling in bebouwd gebied is, is er de afgelopen jaren veel overleg geweest tussen alle betrokken partijen – waaronder omwonenden – en heeft het plan goede vorm gekregen.

Het plan en fasering

Veersepoort 5 bestaat in totaal uit 109 woningen (Stadsvilla’s en Hofwoningen) en appartementen. De verkoop en realisatie van de woningen zal waarschijnlijk in drie fasen plaatsvinden. Vooralsnog is het de bedoeling om in het noordelijke deel van het gebied te starten met de appartementen en een blok Stadsvilla’s. Daarna zullen de Hofwoningen en de overige Stadvilla’s worden gerealiseerd.

Bestemmingsplan

Op 28 november 2019 is het bestemmingsplan, dat op juridisch vlak de uiteindelijke realisatie van het plan mogelijk moet maken, door de gemeente Middelburg in procedure gebracht. Als de procedure voorspoedig verloopt neemt dit circa 6 maanden in beslag. Wanneer er bezwaar wordt gemaakt kan deze procedure echter langer duren.

Start verkoop

Nadat het bestemmingsplan onherroepelijk is vastgesteld, zal gestart worden met de verkoop van de woningen en appartementen van Veersepoort 5. Omdat het nu nog niet bekend is hoelang de bestemmingsplanprocedure gaat duren, is de datum van de start verkoop nog niet bekend. Bent u geïnteresseerd in dit project, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en wij stellen u op de hoogte als er nieuws is.

Geïnteresseerd?

Indien u geïnteresseerd bent in dit plan, kunt u zich vrijblijvend aanmelden via het interesseformulier op deze website. Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen van het project.

Naar de contactpagina