Nieuwsbericht: Nieuwe website online!

09-07-2021

Nieuwe website

Nu de verkoop van dit project toch echt in zicht begint te komen, heeft de website een frisse update gekregen en is deze gevuld met de laatste informatie. Je kan er nieuwe plattegronden vinden, meer informatie over de woningen en verschillende mogelijkheden die Veersepoort 5 te bieden heeft. Neem dus snel een kijkje op de nieuwe website om te zien of jouw droomwoning er tussen staat!

Aan jou de keus!

Veersepoort 5 biedt een ruime keuze aan verschillende woningtype, ook hebben de woningen vele (indelings)mogelijkheden wat ze geschikt maakt voor verschillende gezinssamenstellingen en levensfases. Zo heb je de keuze om te gaan voor een videwoning of om het woon- en slaapgedeelte op de begane grond te realiseren zodat je alvast voorbereidt bent op de toekomst.

Om er zeker van te zijn dat wij straks een woning aanbieden die voldoet aan jouw verwachting, zullen wij je binnenkort gaan vragen hoe jij het liefst woont. Op de website kan je jezelf alvast verdiepen in de vele mogelijkheden die er zijn.

Sneakpeak van de nieuwe impressies!

Planning

Eind vorig jaar is het bestemmingsplan van Veersepoort 5 door de gemeenteraad vastgesteld. Het bestemmingsplan is helaas nog niet onherroepelijk. Zodra het bestemmingsplan onherroepelijk is, zal de verkoop (of presale) van de eerste fase starten. Hierover zullen wij je uiteraard over informeren via de digitale nieuwsbrief.