Nieuws


Voortgang Veersepoort 5

In ons laatste bericht gaven wij aan dat het bestemmingsplan voor Veersepoort 5 in procedure is gegaan. Na een procedure van iets minder dan een jaar is het bestemmingsplan op 15 oktober jl. vastgesteld door de gemeenteraad. Momenteel loopt er overigens nog een beroep bij de Raad van State. Afhankelijk van het verloop van dit beroep verwachten wij in het positieve geval rond de zomer van 2021 in verkoop te gaan met de eerste fase.

Lees verder


Inloopavond bestemmingsplanprocedure

In verband met de verdere ontwikkeling van het project Veersepoort 5 zal de gemeente Middelburg binnenkort starten met de bestemmingsplanprocedure. Het bestemmingsplan vormt stedenbouwkundige en juridische kaders om de verdere ontwikkeling en realisatie van het plan mogelijk te maken.

Lees verder


Wonen in een groene wijk met een stedelijk karakter op steenworp afstand van het centrum van Middelburg

In Middelburg wordt door Stevast Baas & Groen een woningbouwplan ontwikkeld met appartementen langs het water en verschillende typen eengezinswoningen. In totaal worden ca. 110 woningen gerealiseerd. Deze nieuwsbrief informeert u over de stand van zaken en de verdere planning.

Lees verder


Geïnteresseerd?

Indien u geïnteresseerd bent in dit plan, kunt u zich vrijblijvend aanmelden via het interesseformulier op deze website. Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen van het project.

Naar de contactpagina