HAALBAARHEIDSCERTIFICAAT

Bij uw definitieve inschrijving moet u een haalbaarheidscertificaat indienen. Bij nieuwbouwprojecten komt het namelijk voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven vooraf goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Zo weet u en wij of een hypotheek haalbaar (kunt u een hypotheek verkrijgen voor het benodigde bedrag) en betaalbaar (vindt u dat er een betaalbare maandlast ontstaat, waarbij ook het leven nog leuk blijft) is.

Het is nu al  mogelijk om een gesprek in te plannen bij Rabobank. Tijdens dit gesprek wordt inzichtelijk gemaakt wat uw financiële mogelijkheden zijn en ontdekt u wat uw maandlasten worden. Indien de woning betaalbaar is ontvangt u na dit gesprek op basis van de indicatie van de v.o.n. prijzen een haalbaarheidscertificaat.

WETEN OF DE WONING VAN JOUW VOORKEUR BINNEN DE FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN LIGT?

Geïnteresseerden voor een woning in Veersepoort 5 kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de nieuwbouw hypotheekspecialisten van Rabobank. Hiervoor kun je  kosteloos een vrijblijvende afspraak maken bij Rabobank om inzicht te krijgen in jouw financiële mogelijkheden.

Tijdens dit kennismakingsgesprek krijg je te horen of een hypotheek haalbaar is en worden ook de te verwachten maandlasten besproken. Zo weten jij en wij of een hypotheek haalbaar (kun je een hypotheek verkrijgen voor het benodigde bedrag) en betaalbaar (vind je dat er een betaalbare maandlast ontstaat, waarbij ook het leven nog leuk blijft) is.

Als een hypotheek voor jouw droomhuis in Veersepoort 5 haalbaar is ontvang je na afloop een haalbaarheidscertificaat. Bij de start verkoop moet dit formulier bijgevoegd worden bij het indienen van het inschrijfformulier.

Rabobank is partner van Stevast Baas & Groen bij Veersepoort 5. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. De financiële check bij Rabobank is voor jou uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Uiteraard ben je vrij om ook bij andere (WFT gecertificeerde) financieel adviseur een financiële check aan te vragen. Let op dat deze wel aan onderstaande voorwaarden voldoet.

Voorwaarden financiële check:

Met deze check bevestigt je financieel adviseur dat op basis van je financiële gegevens de aankoop van één van de woningen waarvoor je je inschrijft financieel haalbaar
zou moeten zijn. De check bevat minimaal:

  • Jouw naam, adres en woonplaats en die van je eventuele partner
  • Logo en adresgegevens van je bank of hypotheekadviseur (briefpapier)
  • De maximaal te financieren koopsom inclusief meerwerk
  • De datum waarop het document is opgesteld en
  • De naam en contactgegevens van je financieel adviseur

Let op:

  • Een uitdraai van een berekening van een online hypotheekcalculator is niet voldoende en
  • De financiële check mag niet ouder zijn dan 3 maanden.