Veersepoort 5

Het beste van twee werelden, dat is wonen in Veersepoort 5 in Middelburg!

Groen en stedelijk

Wonen in een groene wijk met een stedelijk karakter. Kenmerkend voor deze groene wijk zijn het nabij gelegen Vogelpark en de royale waterpartij over de hele lengte van de wijk. Terwijl je ervaart dat je in een groene omgeving woont, ligt op slechts 5 minuten fietsen het gezellige centrum van Middelburg en aan de andere zijde, het sportpark Veerse Poort.

Ligging

In de directe nabijheid van de wijk bevinden zich diverse voorzieningen zoals: scholen, openbaar vervoer en het winkelcentrum De Veersche Poort. Via de ontsluitingsweg rijd je voor je het weet de N57 op richting je bestemming. Binnen 100 meter van de locatie zijn meerdere bushaltes gelegen en op drie kilometer afstand ligt het treinstation van Middelburg.

Winkelcentrum Veersche Poort

Het winkelcentrum  Veersche Poort biedt vele winkelvoorzieningen met onder andere: een Albert Heijn, Kruidvat, een kapper, een keurslager, een kaasboer, een bakker, een cafetaria en een apotheek. Naast alle vaste winkelgelegenheden is er een wekelijkse markt waar je vis, vlees, groenten, brood, kaas en noten kunt halen.

Middelburg

Middelburg is een aantrekkelijke, trotse stad met een rijk verleden. Wanneer je door het oude stadscentrum loopt, lijkt het of je een reis terug door de tijd maakt. Wist je dat er in Middelburg wel meer dan 1.200 rijksmonumenten staan? Hiermee is Middelburg de vijfde monumentenstad van Nederland. De stad Middelburg heeft een goede mix tussen kunst, cultuur, winkels en horeca.

Voorzieningen

De vele evenementen, winkels en horecagelegenheden, maken het een levendige en gezellige stad. De winkels in het centrum van Middelburg bestaan uit een aantrekkelijke afwisseling van landelijke winkelketens en lokale speciaalzaken. Daarnaast ben je vanuit Middelburg slechts een kwartiertje verwijderd van de heerlijke Zeeuwse stranden.