Stadsvilla’s

De zeer ruime Stadsvilla’s zijn gelegen aan de rand van het plan. De Stadsvilla’s zijn er in twee verschillende types: Type XL en Type XXL. Beide woningtypen bieden de mogelijkheid om verschillende indelingsmogelijkheden op de begane grond toe te passen. Zo is er voor elke levensfase wat wils.

Heeft u een groot gezin en heeft u veel slaapkamers nodig? Dat kan! Bent u op leeftijd en wilt u wonen en slapen op de begane grond? Dat kan ook!

Geïnteresseerd?

Indien u geïnteresseerd bent in dit plan, kunt u zich vrijblijvend aanmelden via het interesseformulier op deze website. Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen van het project.

Naar de contactpagina


Stadsvilla XL

De Stadsvilla’s XL hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 150 – 175 m2. De woningen zijn ca. 7,5 m breed en ca. 11,40 m diep. Dit maakt dat door de ruime woonverdieping de mogelijkheid ontstaat om een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond te realiseren. Dit naast de vier slaapkamers die al op de 1e etage zijn gesitueerd. Deze woning is zeer geschikt voor gezinnen. Daarnaast is er ook een type ontwikkeld voor senioren, waarbij de mogelijkheid er is om voor of achter op de begane grond een slaapkamer met badkamer te kiezen.

Plattegronden

Stadsvilla XL – Slapen op de begane grond

Stadsvilla XL – Extra verdieping (bij hoekwoningen)


Stadsvilla XXL

De stadsvilla’s XXL hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 194 m2. Deze woningen zijn ca. 9m breed en ca. 11,40 m diep. Dit maakt dat door de ruime woonverdieping de mogelijkheid ontstaat om een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond te realiseren, zonder dat dit ten koste gaat van uw leefruimte. Dit naast de vijf slaapkamers die al op de 1e etage zijn gesitueerd!

Plattegronden

 

Stadsvilla XXL – Slapen op de begane grond